Wednesday, June 10, 2009

FLEETWOOD MAC IN BELGIUM OCTOBER 14TH

A Date at Antwerps Sportpaleis Lotto Arena in Belgium has been added to the European leg Fleetwood Mac's Unleashed Tour:

Ticket cost 44, 56, 69 and 76 euro, including service costs. Onsale Saturday 13 June at 9 o'clock

___________________________________________________________________

Fleetwood Mac
UNLEASHED 2009 TOUR – THE HITS
Sportpaleis
wo 14/10/09 - 20:30

Start kaartverkoop op zaterdag 13 juni om 9 uur

online

telefonisch
via 0900-260.60 (alleen in België)
> vanaf maandag 15 juni om 9.00 uur ook via 070/345.345 (0900-45.000.45 vanuit NL)

via sms met code FLW (0,50 euro s/r sms)
Hiervoor schrijft u eenmalig en uiteraard best vooraf in op www.proximusgoformusic.be. Klik vervolgens op registreer en volg de instructies; vink de optie ‘SMS Ticketing’ aan en vergeet de bevestigings-sms op het einde van de procedure niet. Bent u al ingeschreven, voer dan uw login en paswoord in en vink de optie ‘SMS Ticketing’ aan. Stuur om te bestellen een sms naar 3060 met code FLW, gevolgd door een spatie en het aantal tickets dat u wilt bestellen. Een sms-bestelling kan alleen via kredietkaart betaald worden. Check voor alle zekerheid vooraf de geldigheid van uw kaart (vervaldatum,…).

Elke rechtgeaarde muziekliefhebber heeft ‘Rumours’ van Fleetwood Mac in huis. Het legendarische, met een Grammy Award onderscheiden album uit 1977 is dan ook één van de meest verkochte albums uit de geschiedenis van de popmuziek. Fleetwood Mac werd eind jaren 60 door Peter Green in Engeland opgericht. Mick Fleetwood en John McVie, die samen met Green deel uitmaakten van John Mayall’s Bluesbreakers, sloten zich bij hem aan. De eerste twee albums waren dan ook zeer blues gericht. De eerste bandwissels werden doorgevoerd. Het geluid van de groep evolueerde mee met de komst van nieuwe leden. Eind 1974 verkasten de enige overgebleven originele bandleden Fleetwood en McVie naar de VS. Christine McVie vrouw van was intussen al tot Fleetwood Mac toegetreden. Met de komst van het duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham kreeg de groep een geheel nieuwe impuls. Tot mid jaren 80 regen ze de hits aan mekaar. Wereldhits zoals ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Sara’ en ‘Little Lies’ weerklinken nog elke dag op de radio. De fameuze ‘Rumours’-bezetting kwam in 1993 opnieuw samen voor de inauguratie van Bill Clinton als president van de VS. Een tournee volgde. Nadat Fleetwood Mac was opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame hield Christine McVie het definitief voor bekeken.

Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks en Lindsey Buckingham toeren dit jaar de wereld rond. Momenteel gooien ze zeer hoge ogen met hun ‘Unleashed’-tournee door de Verenigde Staten. In het najaar laten ze al hun grote hits los op de Europese fans! Het is dan ook zeer hard uitkijken naar hun komst naar het Sportpaleis op woensdag 14 oktober.

Kaarten kosten 44, 56, 69 en 76 euro, inclusief servicekosten.

organisator: Live Nation Belgium

No comments:

Post a Comment